همه ي خانوم هاي ايراني براي پختن غذا روش مخصوص به خود را دارند كه دستپخت آن ها را متمايز مي كند. ادويه ها، طريقه شست و شو و آماده كردن و تركيب مواد با توجه به ذائقه هر شخص و خانواده اي متفاوت است و اين تفاوت ها باعث به وجود آمدن انواع مختلف غذا در سر تا سر كشور شده است. امروز براي شما كاربران سايت هاو كن يو تعدادي از اين روش هاي منحصر به فرد را آماده كرده ايم تا شما هم بتوانيد حرفه اي تر آشپزي كنيد. پس براي پختن غذايي لذيذ تر تا انتهاي كتاب با ما همراه باشيد.
Dynamic Assessment (DA) re-conceptualizes classroom interactions by arguing that teaching and assessment should not be distinct undertakings but must be integrated as a single activity that seeks to understand learner abilities by actively supporting their ongoing development. DA is based in the Vygotskian notion of the Zone of Proximal Development (ZPD) which captures the uniquely human potential to exceed our present capabilities by working in cooperation with others whose dialogic interaction mediates us to higher levels of functioning. DA offers a framework for co-constructing a ZPD with learners in order to simultaneously reveal the full range of their abilities and promote development.
This book presents the first in-depth analysis of DA’s application to particular problems of L2 development. It includes detailed discussions of the core theoretical tenets as well as guidelines for implementing DA principles in L2 classrooms. The book will be of interest to language teacher educators, language testers, classroom practitioners, and students and researchers in the areas of SLA, language pedagogy, and assessment.
جيمي اُليور (Jamie Oliver) سرآشپز معروف انگليسي، دارنده ي رتبه امپراتوري بريتانيا، برنده ي جايزه امي بريتانيايي است. وي افتخار اين را دارد، دولت كشورش را وادار كند تا بودجه تغذيه مدارس را افزايش دهد، به دوستداران غذا شيوه آشپزي تازه و معنيدار و دستورهاي آشپزي الهامبخش و ارائه داده و نوجواناني از طبقههاي محروم اجتماع را تبديل به سرآشپزهاي حرفهاي كند.
كتاب آشپزي در 15 دقيقه ي او شامل دستور پخت هايي ساده و آسان اند كه در عين داشتن قيمت مناسب و دسترسي راحت به مواد اوليه، آشپزي را براي همه لذت بخش مي كند.برنامه اي تلويزيوني با همين نام ساخته شد كه در سال 2014 منتشر گشت. در هر يك از قسمت هاي اين برنامه جيمي دو غذاي جديد معرفي و طبخ مي كند.
كتاب آموزش آشپزي در 15 دقيق با جيمي اوليور