مهارت استفاده از چاقو در آشپزخانه -Knife Skills

آموش آسان زبان انگليسي به آسان ترين شيوه

مهارت استفاده از چاقو در آشپزخانه -Knife Skills

۱۳۹ بازديد

همه ي خانوم هاي ايراني براي پختن غذا روش مخصوص به خود را دارند كه دستپخت آن ها را متمايز مي كند. ادويه ها، طريقه شست و شو و آماده كردن و تركيب مواد با توجه به ذائقه هر شخص و خانواده اي متفاوت است و اين تفاوت ها باعث به وجود آمدن انواع مختلف غذا در سر تا سر كشور شده است. امروز براي شما كاربران سايت هاو كن يو تعدادي از اين روش هاي منحصر به فرد را آماده كرده ايم تا شما هم بتوانيد حرفه اي تر آشپزي كنيد. پس براي پختن غذايي لذيذ تر تا انتهاي كتاب با ما همراه باشيد.

دريافت كتاب

perfect your knife skills with the help of Michelin-starred chefsChopping, slicing, dicing, carving, filleting, and boning - knife skills are fundamental to good cooking, and Knife Skills demonstrates every technique with clear step-by-step colour photographs. Now in paperback and with a new cover look and written by Michelin-starred chefs, Marcus Wareing, Shaun Hill and Charlie Trotter, and Lyn Hall from the renowned La Petite Cuisine School of Cooking, discover how to cut to perfection from carving a roast and filleting fish to preparing fruit and vegetables. Plus, know your knives; find out which equipment to use for particular tasks and how to keep your utensils in peak condition.Choose your tools, sharpen
your talents and master techniques to give you the culinary edge with Knife Skills.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.